MasterPage Left
Bjärshögsvägen 50-10
6-8 rok
Bara
Totalrenoverad prästgård med gröna omgivningar
En imponerande prästgård om 420 kvm, totalrenoverad 2006 - 2007, med fantastiska möjligheter till ett representativt boende eller egen verksamhet.
Sammanfattning:
Storlek:
6-8 rok, 420m²
Biarea:
50 m²
Tomt:
7355 m²
Upplåtelseform:
Äganderätt (friköpt)
Budstart:
9 000 000 kr
Driftskostnad:
6 258 kr/månad
Antal sidvisningar:
96702
 
 
Bjärshögsvägen 50-10
6-8 rok
Bara
Totalrenoverad prästgård med gröna omgivningar
En imponerande prästgård om 420 kvm, totalrenoverad 2006 - 2007, med fantastiska möjligheter till ett representativt boende eller egen verksamhet.
Driftskostnad:
6 258 kr/månad
I angiven driftskostnad för 3 personers hushåll (2 vuxna, 1 barn) ingår hushållsel 60 000 kr/år, V/A 2 000 kr/år, renhållning 2 000 kr/år, sotning 1 500 kr/år samt övrigt 9 600 kr/år.
Hus och Tomt
Storlek:
Boarea 420 kvm. Biarea 50 kvm.
Tomt:
Tomtarea 7355 kvm.
Byggnadstyp:
2 plan med källare.
Byggnadsår:
1904
Uppvärmning och el:
Pelletspanna med elpatron och solfångare.
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten via vattenförening. Kommunalt avlopp
Taxeringsvärde:
4 539 000 kr. Taxeringsår: 2009.
Byggnadsvärde:
3 697 000 kr.
Markvärde:
842 000 kr.
 
 
Bjärshögsvägen 50-10
6-8 rok
Bara
Totalrenoverad prästgård med gröna omgivningar
En imponerande prästgård om 420 kvm, totalrenoverad 2006 - 2007, med fantastiska möjligheter till ett representativt boende eller egen verksamhet.
Bjärshögsvägen 50-10
6-8 rok
Bara
Totalrenoverad prästgård med gröna omgivningar
En imponerande prästgård om 420 kvm, totalrenoverad 2006 - 2007, med fantastiska möjligheter till ett representativt boende eller egen verksamhet.
Ett sällan förekommande tillfälle att förvärva en unik prästgård, med allt utöver det vanliga. Huset är totalrenoverat 2006-2007 och ligger underbart beläget, med gröna omgivningar och en uppväxt tomt. Det lantliga känslan och närheten till Malmö och Bara, gör detta till ett perfekt boende för den som vill ha det bästa av två världar.

Huset kan med fördel användas som ett underbart boende, men även som ett representativt kontor, galleri, café eller annan verksamhet för ett företag som önskar det där lilla extra. Fastigheten har en fantastisk potential med 7 355 kvm tomt, vilket öppnar upp möjligheten för avstyckning för den som så önskar.

Husets totalyta är imponerande 420 kvm fördelat på tre plan med 6 rum, och kök samt 2 badrum. Genomgående för huset är mycket hög kvalitet och väl genomtänkta samt funktionella lösningar. Husets röda tråd är modern design och med sin exklusivt stilrena utstrålning blir detta ett boende för den kräsne. Sober färgsättning och smakfull renovering ökar ytterligare känslan av hög boendekvalité.

Husets hjärta är vardagsrum och kök på entréplan. Vardagsrumsdelen är ljus och inbjudande med stora fönsterpartier och öppet upp till nock. Här hittar vi också en kamin för sköna höstkvällar. Köket har en generös planering som inbjuder till att bli en samlingsplats för hela familjen. Designen har en diskret och stilsäker framtoning med högsta tänkbara klass på utrustning med vitvaror från Gaggenau och inredning från Invita. Den öppna planlösningen gör att umgänge med gäster inte hindras om värd och värdinna behöver tillbringa tid vid spisen. Antal gäster kring matbord kan vara många då ytorna är mycket generösa. På detta plan finns även ett av sovrummen och ett helt fantastiskt badrum á la Phillippe Starck med väl utvalda toner i kakel och klinker, fristående badkar, dusch, platsbyggd kommod och vägghängd toalett.

Via en vacker trappa når du övervåningen där tre rum finns att användas som allrum, sovrum och/eller arbetsrum på det sätt som passar din familj bäst. Vackra massiva trägolv från Dinesen, ger ett oerhört gediget ingryck. Ett av sovrummen har utgång till en terrass med härlig utsikt över trädgården. Det finns även en rymlig walk-in-closet. Direkt upp för trappan ligger ett allrum som med fördel kan utnyttjas som TV-rum eller som ren sällskapsyta. Med gott om takfönster kan man här planera om, för att få fler sovrum om så skulle behövas.

Detta fantastiska hus sammanfattas lättast med exklusiva materialval, vackra golv, stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp och smarta lösningar för ett problemfritt boende.

En känsla av lyx helt enkelt…

Läget är superbt med närhet till såväl expnasiva Bara som till Malmö och Lund. För pendlare till andra sidan sundet, når man Öresundsbron på bara 15 minuter. På samma tid når man också Svågertorp, Hyllie eller Malmö city, för all väldens shopping. En kort cykeltur bort hittar vi Baras utbud av service i form av matbutik, vårdcentral, bibliotek, skola och dagis. I närområdet ligger också den välrenommerade golfbanan PGA of Sweden National.


Bottenvåning disponeras som följer...

Hall |  med ljus klinker, vita väggar och vitt tak. Gott om förvaring klädkammare och avhängningsmöjligheter.

Kök |  med ljus klinker, vita väggar och vitt tak. Vita skåpsluckor, arbetsbänk i sten och massivt trä. Stor matplats med plats för 6 - 8 personer. Utgång till stort trädäck i söderläge.

Vardagsrum |  med ljus klinker, vita väggar och vitt tak. Öppet upp i nock med synliga takbjälkar och här finns även en kamin. Stora fönsterpartier och utgång till trädgård.

Matsal |  med ljus klinker, vita väggar och vitt tak. Plats för matbord för 10 - 12 personer. Fönster i västerläge.

Sovrum |  med ljus klinker, vita väggar och vitt tak. Gott om plats för dubbelsäng och förvaring genom garderober längs med vägg. Fönster i norr- och västerläge.

Badrum |  med grå klinker (golvvärme), vitt kakel och vitt tak. Vit skåpsinredning, fristående badkar, dusch och WC.

Grovkök | 

Ovanvåning disponeras som följer...

Vardagsrum/allrum |  med massivt trägolv, vita väggar och vitt tak. Öppet ned till vardagsrum och synliga takbjälkar. Takfönster i västerläge.

Sovrum/Arbetsrum |  med massivt trägolv, vita väggar och vitt tak. Utgång till takterass i söderläge med utsikt över trädgården.

Sovrum/Arbetsrum |  med massivt trägolv, vita väggar och vitt tak. Fönster i norrläge.

Sovrum/walk-in closet |  med massivt trägolv, vita väggar och vitt tak. Fönster i österläge.

Badrum |  med grå klinker (golvvärme), vitt kakel och vitt tak. Vit skåpsinredning, dusch och WC.

Källare, delvis inredd.
 
 
Engagerad och lyhörd
Förtroendet att få hjälpa köpare och säljare genom den största privatekonomiska affären i livet är ett privilegium för mig. Med min noggrannhet, min kunskap och framför allt mitt personliga engagemang skapas alla förutsättningar du behöver för en lyckad och trygg affär. Den högsta belöningen för mig som mäklare och som tävlingsmänniska är att vara det självklara valet för alla mina kunder vid nästa försäljning. Detta avspeglar sig i ett gediget utfört arbete med genomgående hög kvalitet, och det driver mig också att alltid prestera mitt yttersta. Varmt välkommen att vända dig till mig. Du får ett samarbete där du som kund får uppleva ett engagemang utöver det vanliga!
Namn
Maria Brolin Glennow
Mobil
070-458 15 14
Födelseort
Lund
Bor idag
Centrala Lund
Drömbostad
Min drömbostad är en egendesignad och modern villa vid vattnet.
Smultronställe
Mitt absoluta favoritställe i Lund är de små kullerstensprydda bakgatorna inne i centrum. Här blandas de gamla husen med söta butiker till en härlig mix, med stadens puls runt knuten.
Intressen
Dressyrridning.
Budstart
9 000 000 kr
Meddelande
För att boka tid för visning, vänligen kontakta Maria Brolin Glennow.
Maria Brolin Glennow
Ansvarig mäklare
Tel: 070-458 15 14
Izabella Engdahl
Assisterande mäklare
Tel: 073-362 25 86

Finansiering

Räkna ut vad en budökning skulle ge för ökade månadskostnader.